Despre noi

Ai probleme cu instalația electrică? Nu aștepta ca problemele să devină mai grave!

Cheamă acum un electrician autorizat ANRE. Asigurăm reparații, instalații electrice și mentenanță. Intervenții rapide – electricieni – în București și Ilfov.

Oferim servicii non-stop și utilizăm materiale și echipamente moderne care garantează calitatea execuției sau a intervenției necesare.
Electricienii noștri autorizați sunt calificați și au experiență necesară pentru a executa lucrări electrice cu diferite grade de complexitate în domeniul instalațiilor electrice.

Firma noastră și-a câștigat un loc de top pe piață instalațiilor și a serviciilor tehnice prin seriozitatea cu care a tratat dintotdeauna fiecare lucrare la care specialiștii noștri au lucrat. Ne definim prin câteva calități pe care le-am consolidat în timp: profesionalism, seriozitate și eficientă. Lucrurile bine făcute și proiectele finalizate cu succes (inclusiv multe de mare anvergură) ne-au propulsat printre cele mai căutate firme din acest domeniu din România.

La noi, totul este foarte bine pus la punct, mulțumirea clienților fiind o prioritate pentru specialiștii noi. Proiectele la care lucrăm acoperă toate domeniile tehnice, atât cele casnice, cât și cele industriale. Executăm cu drag și profesionalism orice lucrare în care suntem implicați și ducem la bun sfârșit tot ceea ce este necesar pentru confortul oamenilor.

Intervenim prompt oriunde suntem solicitați, inclusiv atunci când sunt implicate lucrări urgențe. Echipa noastră experimentată de instalatori, electricieni, tehnicieni, vă poate oferi soluții la cele mai presante probleme pe care le întâmpinați acasă sau la birou.

Aveți o firma și doriți să beneficiați de servicii complete de reparații și mentenanță? Nimic mai ușor!

 

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: 0750 488 809