Instalații electrice complete

Un proiect de refacere sau implementare a instalației electrice trebuie realizat cu ajutorul unui electrician autorizat ANRE, care este în măsură să intervină la întreagă instalație electrică și să aducă orice fel de modificări asupra acesteia.

     Oferim cele mai bune soluții pentru instalațiile

 electrice, printre care:

  1. Instalații electrice destinate iluminării și furnizării energiei electrice prin prize.
  2. Instalații electrice de protecție împotriva electrocutării, paratrăsnete și prize de pământ.
  3. Instalații electrice de forță și de comandă.
  4. Instalații electrice curenți slabi: Telefonie, Cablu TV, Internet.
  5. Sisteme complete Supraveghere Video CCTV, Anti Efracție.
  6. Automatizări Porți ; Control Acces.
  7. Tablouri electrice de distribuție.
instalatii compelte

Trebuie să știți că noi tablouri electrice de apartament cu siguranțe automate modulare sunt cea mai bună soluție în locul celor vechi care nu mai asigură o protecție corespunzătoare aparaturii și instalației electrice din locuințele dumneavoastră.

instalatii compelte4

ELECTRICIAN BUCUREȘTI-ILFOV


           Dacă aveți nevoie de servicii instalații electrice pentru o clădire de birouri, bloc de apartamente, vile, apartamente singulare, vă invităm să consultați oferta noastră de servicii și să luați legătură cu electricieni autorizați București. 

Echipa noastră are pregătire în domeniu dar și mijloace moderne de acțiune. 

Putem să va oferim servicii de construcție, instalare, întreținere, modificare și reparare sisteme, mașini și utilaje electrice pentru satisfacția clienților noștri.

Este important de reținut că atunci când vă hotărâți să lucrați cu un electrician, transferați responsabilitatea siguranței dumneavoastră, a familiei sau a companiei dumneavoastră în mâinile acestuia. De aceea cea mai bună decizie este de a contacta doar electricieni autorizați ANRE și sunt certificați ISO 9001:2008. 

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: 0750 488 809