Servicii de mentenanță electrică

Asigurăm servicii de mentenanță instalații electrice pe baza de contract / abonament atât pentru companii cât și pentru persoane fizice

Un rol esențial în menținerea instalațiilor electrice în stare bună de funcționare îl reprezintă lucrărire de întreținere a acestora. 

Pentru a evita accidentele de muncă precum și eventualele accidente casnice, instalațiile electrice trebuie verificate cu rigurozitate. Deasemenea menținerea echipamentelor și utilajelor în standarde înalte de performare se face cu ajutorul menținerii în stare bună de funcționare a tuturor părților componente a instalației electrice.

11057001 l

Puteți beneficia de un electrician profesionist, autorizat ANRE care să rezolve rapid cu precizie și calitate defectele apărute la instalația electrică.

mentenanta

Tipuri de clienti care pot beneficia de mentenanta instalatiilor electrice:

  1. Persoane fizice (vile, imobile de locuit).
    Asociații de proprietari.
  2. Spații comerciale destinate vânzării cu amănuntul sau en-gross.
  3. Spații comerciale ce oferă servicii publicului larg (saloane cosmetice, frizerii, coafură …)
  4. Centre medicale (analize, clinici, stomatologii …)
  5. Clădiri de birouri.
  6. Locații cu specific financiar (bănci, case de schimb valutar …)
  7. Spații destinate producției industriale (hale de producție, asamblare, ambalare …)

Echipamentele defecte precum și fișele sau cablurile avariate reprezintă factori de risc major atât la căminul dumneavoastră precum și la locul de muncă. O mentenanță corespunzătoare contribuie la eliminarea pericolelor de la locul de muncă. Lipsa mentenanței sau mentenanță necorespunzătoare poate duce la avarii ale utilajelor, întreruperi accidentale cu energie, situații periculoase.

Call Now ButtonSUNĂ ACUM: 0750 488 809